PROLJETNI SPORTSKI TJEDAN 2024.

Tijekom uskršnjih praznika (2. - 6. travnja) Karlovačka športska zajednica organizirati će besplatne treninge za učenike osnovnih škola.

Proljetni sportski tjedan 2024. je predviđen za svu djecu koja žele isprobati veći broj sportova, naučiti njihove osnove i pravila te žele aktivno ispunjen dan sa mnoštvom različitih aktivnosti. Tijekom pet dana, uz stručno vodstvo trenera, odvijat će se sportsko-rekreacijske aktivnosti u raznim sportovima.

Cilj je djecu odvratiti od računala, mobitele, igrice i televizore i uključiti ih u sport. Sjedilačke navike i život u virtualnom svijetu odražava se negativno na tjelesno i psihičko zdravlje, opadaju motoričke sposobnost, raste broj djece s viškom kilograma, s nepravilnim tjelesnim držanjem i deformacijama kralježnice.

Zato, ugasite svoja računala, mobitele, igrice i televizore i pridružite se drugoj djeci u PROLJETNOM SPORTSKOM TJEDNU, 2. - 6. 4. 2024.

KŠZ PLAKAT A3 proljeće 2024

.

61. IZBOR NAJUSPJEŠNIJIH SPORTAŠA, SPORTAŠICA, SPORTSKIH DJELATNIKA I EKIPA U GRADU KARLOVCU U 2023. GODINI

Svečanost proglašenja najuspješnijih u karlovačkom sportu u 2023. godini održano je u Gradskom kazalištu Zorin dom 19.1.2024. godine.

Svečanosti su se odazvali brojni sportaši i sportski dužnosnici među kojima i Tomislav Družak, državni tajnik za sport iz Ministarstva turizma i sporta, pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) za programe lokalnog sporta Hrvoje Balen, karlovački gradonačelnik Damir Mandić i županica  Martina Furdek Hajdin.

Nagradu za dugogodišnji rad u sportu dobio je Željko Capan

Najuspješnija sportašica : Doris Barić (OK Kelteks)

Najuspješniji sportaš: Matija Cindrić ( SK Policajac)

Najuspješnija ženska ekipa: Seniorska ekipa Odbojkaškog kluba Kelteks

Najuspješnija muška ekipa: Seniorska ekipa Streljačkog kluba Policajac

Uspješni sportaši: Andrej Belčić (AK Karlovac), Leo Li (Mačevalački klub Karlovac), Ivor Ribar (NK Karlovac 1919) i Domagoj Smojver (HRK Karlovac)

Uspješne sportašice: Jana Gabi Kasunić (GK Sokol), Lara Mihalić (KBK Tigar), Lea Novković (AK Karlovac) i Tihana Razumić (RK ŠR Karlovac)

Najuspješniji trener: Goran Zec (OK Kelteks)

Uspješni treneri: Saša Belčić (AK Karlovac), Zlatko Katušin (VK Korana), Krešimir Profozić (MK Karlovac) i Luka Vlašić (TKD Prana)

Uspješni mladi sportaši: Dorian Bartolčić (BK Olimpija), Matko Belčić (AK Karlovac), Jakov Božić (MK Karlovac), Luka Hajdin (VK Korana) i Lucio Matuzić (TKD Banija Pandas)

Uspješne mlade sportašice: Lara Đurić (GK Sokol), Lucija Marinković (AK KA Tim), Sara Pejnović (TKD Banija Pandas), Hela Rakamarić (AK Karlovac) i Lucija Šegavić (Karate klub Karlovac 1969)

Sportske nade: Klara Bošnjak (TKD Prana), Letizia Ćosić (Ženski košarkaški klub Karlovac), Lovro Fabac Car (Teniski klub Karlovac), Azzedin Khalaf (TKD Karlovac), Iva Kirinčić (MK Karlovac), Luka Ljubanović (RK Sedmerac), Nina Malobabić (AK KA Tim), Mateo Pečaver (NK Karlovac 1919), Mislav Puklavec (KK Karlovac 1969) i Iva Vrbanić (KBK Tigar)

Sportski djelatnici: Marina Capan (Karlovački savez sportske rekreacije), Hrvoje Mates (NK Ilovac) i Vladimir Latković (Pedala Laganini)

Posebno priznanje za doprinos u promicanju sporta:

Zoran Cicvara i Luka Požega

Priznanja klubovima koji su u 2023. godini obilježili značajne obljetnice:

Mačevalački klub Karlovac                 20 godina

Streljački klub Policajac                     30 godina

Baseball klub Olimpija                        40 godina

Streljački klub Karlovac                      70 godina  

Planinarsko društvo Dubovac            100 godina

 

 DSC9464

 

Javni poziv za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu Grada Karlovca za 2024. godinu

Na temelju članka 9. stavka 2. Pravilnika o financiranju programa, projekata i manifestacija koje provode organizacije civilnog društva (od 19.studenog 2021.g), Upravni odbor KŠZ na svojoj 71. sjednici donio je ODLUKU o raspisivanju i objavi Javnog poziva za podnošenje pisanih programa za izradu i realizaciju Plana sredstava za sufinanciranje programa javnih potreba u sportu Grada Karlovca za 2024. godinu.

Članice Karlovačke športske zajednice prijavljuju se na Javni poziv putem SOM NATJEČAJ aplikacije.

LINK: https://som-natjecaj.eu/authentication/login

Rok za prijavu na poziv je 30 dana od objave poziva odnosno od 8.12.2023. godine. Razmatrat će se prijave poslane putem SOM NATJEČAJ aplikacije zaključno s 8.1.2024. godine do 24:00 sata.

Javni natječaj za radno mjesto Financijski knjigovođa

Temeljem članka 56. Statuta Karlovačke športske zajednice, Upravni odbor raspisuje: JAVNI NATJEČAJ

Za radno mjesto Financijski knjigovođa

Uvjeti: VSS/VŠS/SSS ekonomskog smjera, 5 godine iskustva na knjigovodstveno – financijskim poslovima, osnove informatičkog znanja (Microsoft Office).

Broj izvršitelja:  1

Uvjeti za radno mjesto:

-           da je državljanin Republike Hrvatske

-           da ima znanje rada na računalu u okviru poslova radnog mjesta

-           da nije osuđivan za kaznena djela.

Pored navedenih uvjeta za prijem u službu kandidati/kandidatkinje moraju ispunjavati zakonom propisane opće uvjete

-           punoljetnost

-           zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima

Na natječaj se mogu prijaviti osobe obaju spolova, a izrazi koji se koriste u ovom natječaju za osobe u muškom rodu, uporabljeni su neutralno i odnose se na osobe obaju spolova.

Uz prijavu molimo obavezno priložite:

-           Životopis

-           Presliku važeće osobne iskaznice ili domovnice

-           Presliku diplome (stečene stručne spreme)

-           Potvrdu o 5 godina radnog iskustva na knjigovodstveno – financijskim

             poslovima,

-           Potvrdu o nekažnjavanju (ne stariju od tri mjeseca).

Rok za podnošenje prijava je 8 dana od dana objave javnog natječaja na WEB stranicama Karlovačke športske zajednice od 20.11.2023. godine. Razmatrat će se samo one prijave koje su dostavljene u gore navedenom roku i to na adresu:

Karlovačka športska zajednica

Rakovac 1

47000 Karlovac.

„Prijava na javni natječaj  - ne otvarati“

S kandidatima koji ispunjavaju uvjete iz natječaje obavit će se razgovor.

Kandidat prijavom na natječaj pristaje da se njegovi podaci obrađuju u svrhu provedbe natječaja sukladno Uredbi (EU) broj 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. godine o zaštiti osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (Narodne novine RH broj 42/18).

O rezultatima natječaja kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku.